TELEFON:(+36) 70 489 8727

Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

1) Az csongradiborvidek.hu website (a továbbiakban: Website) a Csongrádi Borvidék Hegyközségi Tanácsának hivatalos honlapja.

2) A Website-on elhelyezett tartalmak bármilyen alkotó elemének felhasználása kizárólag a Csongrádi Borvidék Hegyközségi Tanácsának előzetes, írásbeli engedélyével történhet.  Nem szükséges engedély a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (a továbbiakban: Szjt) szerinti idézéshez, azonban ezen esetben a forrást és a szerző nevét az alábbi módon köteles feltüntetni a Felhasználó: csongradiborvidek.hu

Bárminemű felhasználás esetén a felhasználás a cél által indokolt terjedelmet nem haladhatja meg, továbbá a jövedelemszerzés vagy jövedelemfokozás célját közvetve sem szolgálhatja.

3) A Website-on elhelyezett és nyilvános felhasználás céljára egyértelműen kijelölt (szabadon letölthető) dokumentum saját célra szabadon felhasználható, de kizárólag az alábbi feltételek mellett. Felhasználó csak saját célú felhasználásra jogosult, ami kizárja a többszörözést, terjesztést, sugárzást, illetve elektronikus úton történő hozzáférhetővé tételt. A saját célú felhasználás nem irányulhat közvetlenül vagy közvetve bevételszerzésre. A forrást és a szerző nevét az alábbi módon köteles feltüntetni a Felhasználó: csongradiborvidek.hu

4) A Website-on található, hírügynökségi forrásokon alapuló cikkek bárminemű közlése tilos.

5) A Website-on található valamennyi logó, védjegy, grafikai elem, design a szerzői jog hatálya alá tartozik, és a Csongrádi Borvidék Hegyközségi Tanácsának, illetve szerződött partnerei szellemi tulajdona. A szerzői jog jogosultjai minden jogot fenntartanak. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után, amelyben Csongrádi Borvidék Hegyközségi Tanácsa követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

6) A Website készítője, illetve Csongrádi Borvidék Hegyközségi Tanácsa semmilyen felelősséget nem vállal a Website tartalmában, programkódjaiban vagy letölthető anyagaiban található esetleges hibákért, illetve az ezekből származó károkért.