TELEFON:(+36) 70 489 8727

Tisztelt Hegyközségi Tag!

A szőlő- és bortermelés elképzelhetetlen a megbízható, feladataikat kellő szakmai gyakorlat birtokában felelősen végző munkavállalók nélkül. Az utóbbi években ugyanakkor a munkaerő – és ezen belül a szakképzett munkaerő – hiánya az egyik legégetőbb problémánkká vált. E probléma enyhítése, illetve megoldást segítő kormányzati intézkedések előkészítése érdekében a Hegyközségek Nemzeti Tanácsa és az Agrárgazdasági Kutató Intézet felmérést végez a szőlő- és bortermelő vállalkozások főbb foglalkoztatási jellemzőiről. A válaszadás önkéntes, de a HNT kizárólag akkor tud eredményesen fellépni a problémák megoldása érdekében a kormányzatnál, ha a felmérés reprezentatív lesz. Ehhez az szükséges, hogy a munkavállalókat foglalkoztató szőlő- és bortermelő vállalkozások döntő többsége kitöltse a kérdőívet.

 

Kérem, hogy amennyiben szőlő-, illetve bortermelői tevékenysége keretében  Ön is foglalkoztat állandó és/vagy időszakos munkaerőt, segítse elő munkánkat az Agrárgazdasági Kutató Intézet honlapján elérhető foglalkoztatási kérdőív kitöltésével!

 

A Hegyközségek Nemzeti Tanácsa és az Agrárgazdasági Kutató Intézet együttműködésével készült kérdőív közvetlenül az alábbi linken érhető el:

 

https://www.aki.gov.hu/kerdoiv/55

 

Segítő együttműködésüket ezúton is köszönjük!

 

Tisztelettel,

 

Hajdu Zoltán

szakmaközi részlegvezető

Mobil: +36 70 509 8727

E-mail: zoltan.hajdu@hnt.hu

Cím: 1117 Budapest, Budafoki út 111.

Tel.: +36 1 413 75 27

Fax: +36 1 413 75 28

Facebook: hegykozseg

Web: www.hnt.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük